#LEVFÖRFAN 29 JANUARI : TACK SOM FAN KROPPPEN!

Den enda personen du är med hela ditt liv är du själv. Var du än flyttar så kommer du följa med och vad du än väljer att säga till den så kommer det bli din verklighet. Kanske självklart men idag ska vi prata med oss själva som vi pratar med vår bästa vän.

Min kropp har fallit fritt över 4000 gånger, landat på jorden lika många gånger. Den har fött två barn. Den har simmat, cyklat och sprungit 19 Ironman och tagit mig över oräkneliga fjäll. Den är jävligt fantastisk. Jag tänker på oss som ett team. Jag är snäll mot kroppen och lyssnar när den tycker jag tagit i för mycket och inte gett den nog med återhämtning. Desto mer jag använder den desto mer älskar jag min kropp. Och ju mer jag använder den desto mer känns det som rörelse är medicin! Så visst vilar jag men jag har sedan längesedan insett att vi (kroppen och jag) mår som bäst när vi rör på oss på något sätt varje dag.

Jag brukar påminna mig själv om att det enda jag längtar efter när jag är sjuk är att kunna springa över ängarna.

Dagens uppgift:
Skriv ner tio saker som du och din kropp är nöjd, tacksam och jävligt grymma på. 

Sedan pratar du snällt med din kropp och hjärna resten av livet. 
Best Friends  4-ever. 
Deal?