#LEVFÖRFAN 19 JANUARI: QUITTERS DAY

Enligt en analys av data från träningsappen Strava så är det idag (lite olika från år till år, datumet är ofta nära den andra fredagen i januari) som de flesta överger sina nyårslöften. Gav du ett nyårslöfte – och det fortfarande känns relevant så bara bestäm dig för att du är en person som står över all data. Överanalysera inte utan bara häng in there och njut av att du är större än all data. Leta inte efter orsaker till att du inte ska göra det du bestämt dig för utan leta efter orsaker att göra det.

Dagens uppgift:

Bläddra tillbaka i din #Levförfanbok till sidan där du skrev 2022. Vad står det där?

Av det som står där – vad kan du göra idag?

Antingen göra det som står eller ta ett steg mot det.

Googla så du tar dig ett steg närmare, eller ring eller mejla någon som vet något om det som du vill göra.

Ett steg.

Om det så är ett myrsteg.

Ta. Det.

Du är inte data. Du är större än all data. Punkt.

 

 

Ps. Gör vad du kan för att hålla dig frisk. Inget kramande av okända människor på stan, slickande på handtag på Ica och sådant – utan vi tvättar händerna och håller avstånd. Och du som är sjuk just nu: gör de uppgifter du kan de här resterande #Levförfan dagarna och kom ihåg att du är större än all data – men just den här datan har du tillgång till hela det här året så det är bara att fortsätta träningen där du slutade NÄR DU ÄR FRISK. Inget smygtränande lite halvsjuk. Ok?