#LEVFÖRFAN 15 JANUARI

Vi ska återkoppla till förra lördagen. Människor. För har du inte oändligt med tid bestäm vilka du ska prioritera och boka dejter med dem så det blir av. 

Marie och Josefin har vandrat varje år sedan mer än 20 år tillbaka. Ibland tio dagar längst med Padjelantaleden, ibland en topptur, när någon av dem varit gravid så har de valt att paddla istället men de har bokat in en dejt varje år. Sanna som jag jobbar med spelar kort och dricker champagne med sina barndomsvänner en gång om året. Min vän Jimmy träffar ”gamla gänget” och gör äventyr och äter middag ihop en gång per år. En annan har jakt planerad med sina vänner varje vår. Jag äter palt en gång om året och julmiddag med mina gamla gymnasievänner från Gällivare.

 

Bilden nedan är från när Lisa, Sara och jag åkte upp och sprang ett lopp i somras. Vad vi gör är inte så noga – men vi ser till att boka ett äventyr om året (här kan du läsa om när vi sprang i somras, här om när vi vandrade i Transsylvanien, simmade på Maldiverna, träningsresa till Playitas) Med det vill jag inte berätta om härliga äventyr utan mer motivera till att planera. När vi började göra saker ihop hade ingen av oss barn, nu har vi två var och äventyren kräver mer planering men jag har alltid känt att det är värt att träffa dem eftersom jag kommer hem som en gladare och mer energifylld mamma, sambo och kollega. (Självklart ses vi tillsammans med alla barn också – men de här små och stora äventyren ihop är dagar jag kommer att komma ihåg resten av mitt liv) 

Dagens uppgift

Det finns personer man träffar av slentrian. De finns de som lämnar en dränerad. Och de finns de där människorna man gärna vill ha kvar i sitt liv. Förstå mig rätt – alla behöver inte ge dig energi varje gång ni ses och vice versa. En stor del av vänskap är att finnas där för varandra i vått och torrt osv. 

 

Men fundera och prioritera, vilka vill du ha i ditt liv? 

Fundera och så hör du av dig, planerar och prioriterar in årets/månadens/dagens dejt så den blir av! 

En AW. Ett äventyr. En kaffe. Vad är inte så noga – bara hör av dig!