#LEVFÖRFAN 1 JANUARI

Tack för att du vill starta året med mig. 

 

 

Vissa dagar kommer du få en uppgift, andra dagar något att reflektera över under dagen. Varje söndag med start imorgon får du tre träningspass – du väljer själv när du vill göra dem men jag rekommenderar att du gör rörligheten varje dag och planerar in de andra en bestämd dag i veckan. Mer om det imorgon.

 

Mitt förslag är att du tar en kopp kaffe eller en kopp te i din #Levförfan mugg. Slår dig ner i en fåtölj med anteckningsboken och din bästaste penna. Jag älskar de här första timmarna på ett nytt år – då känslan av att allt är möjligt är som extra stark. Utnyttja dem till att drömma så gör vi dem till planer senare.

Slå upp boken och skriv Lev för fan

Vad betyder Lev för fan för dig? Skriv ner de första orden eller meningarna du kommer på.

 

På nästa sida skriver du 2022

Där fyller du på med vad du drömmer om. Vad vill du ska hända under 2022?  Det är bara din bok så det finns inget rätt eller fel. Du kan kalla det mål, du kan kalla det önskelista men fundera på vad du vill. Dröm stort. Dröm litet. Men kom ihåg att det ska vara DINA drömmar, drömmar som får dig att le, gärna med lite pirr i magen. Inte någon annans. Du kommer inte prioritera löpning för att grannen övertalat dig att tjejmilen är ett bra mål. Välj härliga mål, mål som gör att du ler när du tänker på hur du lyckas!

 

Själv älskar jag nyårslöften som “en utekaffe ute i veckan” blandat med drömmar om platser jag vill besöka och saker jag får ett leende av att tänka på att jag ska genomföra. Jag vill att målet ska vara som en magnet inte ett to do. Skissa även ner enkla saker du drömmer om, frukost med vänner, nakenbad, barfotapromenader i gräset, kaffe på en plats du älskar. Helt enkelt saker du ser fram emot.

 

Lev för fan för mig är ingen prestation utan det är att varje dag använda alla sinnen och när något jag vill göra dyker upp – så gör jag det! Att göra gott för mig själv, andra och världen så gott jag kan men samtidigt leva så den dag det är dags för något annat så är jag nöjd.

Levförfan kom till mig under en period då jag hade alldeles för många vänner som dog, de flesta helt oväntat mitt i livet och jag vill inte att fler ska vänta.

 

Vänta på helgen, vänta på semestern, vänta på pensionen eller vänta med att börja leva till du plötsligt är så nära döden att du då värderar vad som är viktigt på riktigt. Jag tycker det är slöseri av värdefull tid. Tid som många kallar vardag.

 

Men det är vad lev för fan är för mig – du bestämmer själv vad Lev för fan är för dig. Skriv ner det! Tänk inte för mycket utan skriv ner vad du skulle vilja göra om det här var ditt sista år. Vad är viktigt på riktigt blandat med saker som du ser fram emot.

 

Gott nytt år – hörs imorgon igen!

 

Några praktiska saker:

1. Bonus! Under våra 31 dagar så har du fri tillgång till meditationsappen Mindfully. Du går in på mindfully.nu/levforfan och registrerar dig, du kommer inte debiteras för något utan efter våra 31 dagar avslutas abonnemanget såvida du inte aktivt själv väljer att fortsätta. Känn inget tvång, men har du varit sugen på att meditera så passa på, de har en utmaning under januari där de guidar en fem-minuter meditation varje dag. Rekommenderas!

 

2. Om du saknar linjer i #Levförfan boken så är mitt förslag att du tar en linjerad sida, klipper till den så du kan ha bakom sidan du ska skriva på … så har du stödlinjer.

 

3. Just nu har ni samma inloggning till Levförfan var rädd om den och ge inte ut den till andra. Fundera gärna vad du vill ha för olika lösenord under 2022. Min rekommendation är att välja ett lösenord som du vill ska hända. Har du några minuter över så läs om när jag och min syster vann en swimruntävling tack vare ett lösenord. Du hittar historien här!